Pechverhelping onderweg

Kleine reparaties zoals ontladen accu’s, lekke banden en dergelijke lossen wij ter plaatse op. Wij hebben een interventiewagen voor fietsen, elektrische fietsen, scooters en motorfietsen.

 


Sleping naar uw garage

Bij meer ingrijpende pannes slepen wij uw voertuig naar de garage. Onze takelwagens zijn uitgerust om elke opdracht tot een goed einde te brengen.

 


Assistance partnership

Wij werken voor nagenoeg alle bekende verzekeringsmaatschappijen waardoor een snelle afhandeling gegarandeerd is.

 


Sleepservice politiezones

Wij doen voornamelijk opdrachten voor politiezone Limburg Regio Hoofdstad en omliggende politiezones. Is uw voertuig getakeld in opdracht van de politie? Alle praktische info vind je op de website van politiezone Limburg Regio Hoofdstad.

 


Ondergrondse parkings

Wij beschikken over een speciaal daarvoor uitgeruste 4×4 met lepelsysteem. Uw voertuig wordt zo snel en professioneel uit een ondergrondse parking gehaald.

 


Speciale opdrachten

Minder courante takelopdrachten zoals oldtimers en andere speciale voertuigen zitten in ons takenpakket. Bij evenementen plaatsen wij showvoertuigen op een podium voor alle dealers.

 

 

       Heeft u recht op een vervangwagen van uw verzekeringsmaatschappij? Wij werken samen met RentRunner en TMS voor uw vervangend vervoer. Klik op de logo’s voor meer informatie over uw vervangwagen.